SZJA-VISSZATÉRÍTÉS: AKTUALITÁSOK, ADÓZÓI TEENDŐK

A gyermeket nevelő magánszemélyek adó-visszatérítésének 2022. február 15-ig történő automatikus kiutalásához megtehető nyilatkozat benyújtásának határideje 2021. december 31. napján lejárt, a visszatérítésre jogosultaknak azonban további teendőik is lehetnek ezzel kapcsolatban. Előző lapszámunkban az adó-visszatérítés és a VISSZADO nyilatkozat főbb szabályait, valamint a leggyakrabban felmerült adózói kérdéseket ismertettük, ebben az írásban pedig az adó-visszatérítés összegének meghatározásával és az adózók további teendőivel foglalkozunk.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.