INTERNETES KÖZVETÍTŐ SZOLGÁLTATÓK ADÓZTATÁSA

Amióta az internet elterjedésével megjelentek a közvetítői szolgáltatást nyújtók (például Airbnb, Uber), tevékenységük szabályozása komoly kihívások elé állította a jogalkotókat, mivel működési modelljük eltér az adott ágazatban addig jellemző megoldásoktól. Ugyanez igaz e szolgáltatók, illetve az így keletkező bevételek adóztatására is. Megjelenésük egy sor kérdést felvetett, és az államoknak át kellett gondolniuk, hogy milyen szabályozással tudják a közvetítő szolgáltatók tevékenységéből származó bevételeket megfelelően nyilvántartani és adóztatni.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.