FÓKUSZBAN AZ EÁFA FEJLESZTÉSE

Hosszú idő telt el azóta, hogy megfogalmazódott az áfabevallások Nemzeti Adó- és Vámhivatal (a továbbiakban: NAV) általi kiajánlásának jogszabályi kötelme. Ez idő alatt többször módosult a megvalósítás céldátuma, ami mutatja a kihívás nagyságrendjét, annak érdekében, hogy egy jól használható szolgáltatást biztosítson a NAV a már automatizált folyamatokkal rendelkező szegmensben. Most, a bevezetés kapujában a projekt jelenlegi állásának bemutatására kerül sor.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.