FASTER: A TÚLVONT FORRÁSADÓ GYORSABB ÉS BIZTONSÁGOSABB RENDEZÉSE

Az ECOFIN május 14-i Tanácsülésén a pénzügyminiszterek egyhangúan, általános megközelítés keretében megállapodást értek el a túlvont forrásadó gyorsabb és biztonságosabb visszatérítésére vonatkozó irányelvjavaslatban (FASTER). A javaslat elfogadását hosszas tárgyalások elozték meg, ennek keretében a Bizottság eredeti javaslata számos ponton, a magyar érdekeknek megfeleloen módosult. Az irányelv formális elfogadására további eljárási lépéseket követoen kerül sor, de az irányelvet a tagállamoknak 2028. december 31-ig át kell ültetniük, és 2030. január 1-tol kezdodoen kelll alkalmazniuk.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.