Digitális lépésváltás az adózásban

Az adóügyek digitalizációjának köszönhetően a közeljövőben nem lesz szükség a ma ismert bevallási nyomtatványokra, mivel a releváns adatok tranzakció-szinten kerülnek az adóhatósághoz, így lehetőség nyílik a tranzakciókból és az eseményadatokból előállítani a jogszabályok által előírt adatszolgáltatások tartalmát, ami visszamutatható az adózóknak. Ezáltal elérhető, hogy az adózók azonnali visszajelzést kapjanak, ami a hibák és problémák gyors és hatékony kezelését teszi lehetővé az üzleti folyamatok javítása és az adminisztrációs terhek csökkentése érdekében.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.