AZ OECD MINT A NEMZETKÖZI ADÓÜGYI EGYÜTTMŰKÖDÉS EGYIK FONTOS FÓRUMA

Az OECD adózási statisztikáival és adópolitikai elemzéseivel támogatja a tagországait az adópolitikai lépéseik optimalizálásában, ezen túlmenően egyre kezdeményezőbb szerepet vállal a globális adóügyi együttműködés előmozdításában is. Az OECD adóügyi modellegyezménye és transzferárirányelvei már évtizedek óta fontos szerepet játszanak a nemzetközi adóegyezmények és a nemzeti adószabályok kialakításában, de az elmúlt években több olyan multilaterális adóügyi együttműködési kezdeményezés is az OECD-hez kötődik, amelyek lényeges változásokat hoznak a nemzetközi adózás architektúrájában.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.