AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG ÁFÁT ÉRINTŐ KEZDEMÉNYEZÉSEI

Az Európai Bizottság (Bizottság) idén nyáron tette közzé a helyreállítási tervet támogató, igazságos és egyszerű adózásra vonatkozó új cselekvési tervét. A cselekvési terv a Bizottság válasza a fennálló válság kezelésére. Célja az állami bevételek biztosítása, az adócsalás elleni hatékony küzdelem. A cselekvési terv 25 közvetlen és közvetett adózásra vonatkozó kezdeményezést tartalmaz, amelyekre javaslatokat 2020 és 2024 között tervez benyújtani a Bizottság.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.