AZ ÁLTALÁNOS FORGALMI ADÓ VÁLTOZÁSAI

A benyújtott – és a cikk megjelenésekor valószínűleg már elfogadott – törvényjavaslatok (T/13258. és T/13477.) alapján foglaljuk össze, miként változnak jövőre az áfaszabályok. Az aktuális módosítások jelentős része jogharmonizációs kötelezettségből fakad. Az új lakások értékesítésére ismét az 5 százalékos adókulcs alkalmazandó. Az adóhatóság által nyújtott szolgáltatások köre egy új elemmel – az áfabevallás tervezetének kiajánlásával – bővül.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.