ÁTALÁNYADÓZÓKAT SEGÍTŐ WEBALKALMAZÁS

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (a továbbiakban: NAV) elkötelezett az adózók támogatásában, és kiemelt célja a bevallási kötelezettség teljesítésének egyszerűbbé tétele. A kataadózás 2022. évi szabályainak átalakításával érintett egyéni vállalkozók eligazítása kapcsán középpontba került a bevallási adminisztráció egyszerűsítése. A NAV e törekvés mentén 2022. szeptember 1-jétől az átalányadózást választó egyéni vállalkozók havi adó- és járulékbevallási kötelezettségének teljesítését támogató webalapú bevallási módot fejlesztett ki.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.