ÁFA: INGATLAN-E EGY NAPELEMPARK?

Az országban utazgatva bizonyára mindenki találkozott már azzal – az eleinte szokatlan, az utóbbi években pedig egyre ismerősebbé váló – a látvánnyal, amikor a földeken, mezőkön több sorba rendezetten napelemek sorakoznak egymás mellett. Ahhoz, hogy megfelelően kezeljük áfa szempontjából az ezekkel a speciális létesítményekkel kapcsolatos ügyleteket, az elsődleges feladat annak eldöntése, hogy ingatlannak minősül-e egy napelempark.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.