A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY HATÁSA A BANKOK ALKALMAZKODÓKÉPESSÉGÉRE

A koronavírus-járvány kezelése során a kormányoknak választaniuk kellett a gazdaság teljesítményének fenntartása és az emberi élet feltétlen védelme között. A jellemző megoldás az emberéletek védelme volt, ezért a globális gazdaság új kihívások elé került. Ebben a veszélyhelyzeti korszakban a bankszektor nagyfokú alkalmazkodóképességét mutatja, hogy az alapfeladatok folyamatos biztosításán túl komoly és sokrétű szerepet vállalt a gazdaság működőképességének a fenntartásáért. Miközben a bizonytalanság a társadalom valamennyi területét, így a gazdasági és pénzügyi tevékenységeket is áthatotta.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.