Bevallás az eSZJA-ban, gyakorlati tudnivalók

Az eSZJA új korszakot nyitott az adóbevallások rendszerében, fő célja volt, hogy az adminisztratív terheket csökkentve elősegítse a magánszemélyek személyi jövedelemadózással kapcsolatos adókötelezettségeinek teljesítését. Az eSZJA-rendszernek köszönhetően a 2017. évtől a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a rendelkezésére álló információk – munkáltatói, kifizetői adatszolgáltatások – alapján többmillió embernek készíti el az adóbevallási tervezetét.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.