Egy új intézmény az üzleti szférában: a belső visszaélés-bejelentési rendszer

Könyvvizsgáló, mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, adószakértő vállalkozásoknak alkalmazotti létszámra tekintet nélkül 2023. július 24-ével már létre kellett hozniuk a belső visszaélés-bejelentési rendszerüket. Mint ahogy a 250 főnél több alkalmazottal rendelkező foglalkoztatóknak is. Az 50–249 főt alkalmazó vállalkozásokat ez a kötelezettség 2023. december 17-ig terhelte. Jelen cikkünkben a Panasztörvény főbb rendelkezéseit mutatjuk be.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.