ADÓREFORM-TÖREKVÉSEK AZ EURÓPAI UNIÓBAN

Az Európai Bizottság 2021. május 18-án tette közzé az elkövetkezendő évek európai uniós széles körű adóreformjának részeként rövid, illetve hosszú távú nagyszabású terveit az Európai Unió adórendszerének alakítását érintően „Közlemény az üzleti adózásra vonatkozóan a 21. századra” címmel, angol elnevezéssel: „Communication on Business Taxation for the 21st century”. Jelen cikkben bemutatjuk a közlemény főbb tartalmi elemeinek összefoglalását.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.