A kockázatok elmélettörténeti és gyakorlati megközelítése

A kockázat, a bizonytalanság és a profit közötti gazdasági összefüggések tudományos vizsgálatának végén az áll, hogy a bizonytalan jövő miatti kalkulációs tévedés következménye a nyereség vagy a veszteség. A gyakorlatban a vállalkozások csődig tartó útja eszközhatékonysági, finanszírozási és likviditási problémákra vezethető vissza, ezért minden piaci szereplő számára fontos a partnereivel kapcsolatosan nyilvánosságra hozott információ.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.