A csalási esetek tipizálása

Az ACFE (Association of Certified Fraud Examiners – Okleveles Csalásvizsgálók Szövetsége) által 2016- ban kiadott „Report to the nations” tanulmány szerint a csalások következtében évente mintegy 3700 milliárd USD „tűnik el” a világban, ami megközelítőleg Németország éves GDP-jével azonos nagyság­rend. Tanulmányukban a csalásvizsgáló szakértők próbálnak segítséget nyújtani abban, hogyan lehet hatékony csalásellenes környezetet kialakítani egy szervezetnél. A különböző csalási eseményeket az alábbiak szerint rendezik egy úgynevezett csalási fa alá.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.