A SZÁMVITELI BESZÁMOLÓK BENYÚJTÁSÁNÁL FIGYELEMBE VEENDŐ FONTOSABB TUDNIVALÓK

Az idei beszámolási időszak megkönnyítése érdekében, amennyiben adminisztratív tévedés miatt nem a legfőbb szerv által elfogadott beszámoló közzététele történt meg, már nincs szükség papíralapú passziválási nyilatkozat megküldésére, mivel ezt a funkciót is az Online Beszámoló és Űrlapkitöltő Rendszeren (OBR) tette elérhetővé az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálata (IM Céginformációs Szolgálat).

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.