A PÉNZÜGYMINISZTER HATÁSKÖRÉBE TARTOZÓ SZAKMAI NYILVÁNTARTÁSOK

A kormány tagjainak feladat- és hatásköréről szóló kormányrendelet a pénzügyminisztert jelöli ki nyilvántartásba vételt végző szervezetként. E felhatalmazás alapján a pénzügyminiszter hatáskörébe hatféle nyilvántartás tartozik: a könyvviteli szolgáltatást végzőké, az adótanácsadóké, az adószakértőké, az okleveles adószakértőké, a vámtanácsadóké és a vámügynököké. Cikkünkben áttekintjük a nyilvántartások célját, az azokban szereplő természetes személyek körét, illetve a nyilvántartásban szereplők jogosultságait és kötelezettségeit.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.