Változások a számvitel és a könyvvizsgálat szabályozásában
A SZAKma és a Pallas 70 Oktatási Kft. közös szervezésében
Dátum: 2016. november 8., 10 óra
Jelentkezési határidő: 2016. november 4., 11 óra
Email elérhetőség: kolder.zsofia@szak-ma.hu
Konferenciánkon a számvitel és a könyvvizsgálat szabályozásában bekövetkezett változásokról tájékozódhat, első kézből a Nemzetgazdasági Minisztérium vezető szakértőitől. A konferencia keretén belül kérdéseit közvetlenül a törvényhozóknak teheti fel.
Helyszín: Moha Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)
A konferencia programja:
09:30-10:00 Regisztráció
10:00-10:30 Megnyitó, a számvitel, a könyvvizsgálat fejlődésének irányai
Izer Norbert, adószabályozásért és számvitelért felelős helyettes államtitkár (NGM)
10:30-11:30 Számvitel aktuális kérdései
Mészáros László, főosztályvezető (NGM)
11:30-11:45 Kávészünet
11:45-13:15 Az IFRS-ek egyedi beszámolási célra történő alkalmazása
Biróné Zeller Judit, közigazgatási tanácsadó (NGM)
13:15-14:00 Ebédszünet
14:00-15:30 Auditreform 2016
Dr. Sramkó Szilvia, osztályvezető(NGM)
15:30-15:45 Kávészünet
15:45-17:15 A közfelügyeleti hatóság által lefolytatott minőség-ellenőrzés
Tolnai Krisztián, felügyeleti referens (NGM)
A rendezvényen való részvétel a kötelező továbbképzésbe az alábbi kreditpontokkal számítható be:
Magyar Könyvvizsgálói Kamarai tag könyvvizsgálók: 4 kreditpont
Adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők: 8 kreditpont
Könyvviteli szolgáltatást végzők: 8 kreditpont
Részvételi díj: 26.500 Ft + áfa/fő
A Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjainak, korábbi SZAKma konferencia résztvevőknek és/vagy SZAKma-előfizetőknek: 23 850 Ft + áfa/fő*
(* a konferencián való részvétel feltétele a részvételi díj kiegyenlítése)
Ebéd: 3000 Ft + áfa/fő (opcionális, az ebéd adóvonzata a megrendelőt terheli)
Amennyiben ebédet igényel, jelentkezésnél kérjük megjegyzésben tüntesse fel, hogy az A, a B vagy a C menüt választja.
A menü
Sajtkrémleves zöldtésztával
Kijevi csirkemell zöldséges rizzsel
Gundel palacsinta
B menü
Húsleves kerti zöldségekkel
Bajor sertéscsülök burgonyával, savanyú káposztával
Csokis brownie
C menü (vegetáriánus)
Borsóleves színes gömbtésztával
Grillezett füstölt gomolyasajt salátaágyon
Mákosguba sodóval