Konferencia

Változások a számvitel és a könyvvizsgálat szabályozásában

A SZAKma és a Pallas 70 Oktatási Kft. közös szervezésében

Dátum: 2016. november 8., 10 óra

Jelentkezési határidő: 2016. november 4., 11 óra

Email elérhetőség: kolder.zsofia@szak-ma.hu

Konferenciánkon a számvitel és a könyvvizsgálat szabályozásában bekövetkezett változásokról tájékozódhat, első kézből a Nemzetgazdasági Minisztérium vezető szakértőitől. A konferencia keretén belül kérdéseit közvetlenül a törvényhozóknak teheti fel. 

Helyszín: Moha Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)

 

A konferencia programja: 


09:30-10:00
 Regisztráció


10:00-10:30
 Megnyitó, a számvitel, a könyvvizsgálat fejlődésének irányai
Izer Norbert, adószabályozásért és számvitelért felelős helyettes államtitkár (NGM)

10:30-11:30 Számvitel aktuális kérdései
Mészáros László, főosztályvezető (NGM)


11:30-11:45 
Kávészünet


11:45-13:15 
Az IFRS-ek egyedi beszámolási célra történő alkalmazása
Biróné Zeller Judit, közigazgatási tanácsadó (NGM)


13:15-14:00
Ebédszünet


14:00-15:30 
Auditreform 2016
Dr. Sramkó Szilvia, osztályvezető(NGM)


15:30-15:45 
Kávészünet


15:45-17:15 
A közfelügyeleti hatóság által lefolytatott minőség-ellenőrzés
Tolnai Krisztián, felügyeleti referens (NGM)

A rendezvényen való részvétel a kötelező továbbképzésbe az alábbi kreditpontokkal számítható be:

Magyar Könyvvizsgálói Kamarai tag könyvvizsgálók: 4 kreditpont

Adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők: 8 kreditpont

Könyvviteli szolgáltatást végzők: 8 kreditpont

 

Részvételi díj: 26.500 Ft + áfa/fő

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjainak, korábbi SZAKma konferencia résztvevőknek és/vagy SZAKma-előfizetőknek: 23 850 Ft + áfa/fő*

(* a konferencián való részvétel feltétele a részvételi díj kiegyenlítése) 


Ebéd:
 3000 Ft + áfa/fő (opcionális, az ebéd adóvonzata a megrendelőt terheli)

Amennyiben ebédet igényel, jelentkezésnél kérjük megjegyzésben tüntesse fel, hogy az A, a B vagy a C menüt választja.

A menü

Sajtkrémleves zöldtésztával

Kijevi csirkemell zöldséges rizzsel

Gundel palacsinta

B menü

Húsleves kerti zöldségekkel

Bajor sertéscsülök burgonyával, savanyú káposztával

Csokis brownie

C menü (vegetáriánus)

Borsóleves színes gömbtésztával

Grillezett füstölt gomolyasajt salátaágyon

Mákosguba sodóval