Változó etikai kötelezettségek és iránymutatások a könyvvizsgálói munkavégzésben II. rész

A jogszabályi kötelezettségen alapuló könyvvizsgálói tevékenység gyakorlása során eddig is az egyik fontos szakmai feladat volt a vizsgált szervezet részéről elkövetett jelentős jogszabálysértések, a jogszabályi előírásoknak meg nem felelő működés, valamint ezek lehetséges hatásainak a feltárása. A NOCLAR etikai standard, túllépve a pusztán szakmai követelményeken, új etikai követelményeket is támaszt a könyvvizsgálóval szemben, minőségi változást hozva a könyvvizsgálati munkában.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.