Változó etikai kötelezettségek és iránymutatások a könyvvizsgálói munkavégzésben I. rész

Az etikai követelmények tavaly kiegészültek egy új standarddal (NOCLAR – Non-Compliance with Laws and Regulations – jogszabályoknak és szabályozásoknak való meg nem felelés), az idén pedig várhatóan befejeződik az IESBA Etikai kódex már folyamatban lévő teljes és átfogó felülvizsgálata, ami miatt további változásokra lehet számítani. Két részből álló cikkemben főként a NOCLAR néven ismert új etikai standardról és annak gyakorlati alkalmazásának nehézségeiről szeretnék szólni.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.