TÉVES GYAKORLATOK A KÖNYVVIZSGÁLATBAN

A közelmúlt minőség-ellenőrzési tapasztalatai azt mutatják, hogy egy-egy jelentős könyvvizsgálati területen a könyvvizsgáló legjobb szándéka ellenére sem a standardokban foglaltak szerint jár el. Jelen cikkben néhány olyan témakört emelünk ki, melyekkel kapcsolatban kiderül, hogy amit eddig sokan helyes könyvvizsgálati gyakorlatnak véltek, az nem az, vagy nem minden tekintetben felel meg a nemzeti könyvvizsgálati standardok követelményeinek.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.