A MAGYAR KÖNYVVIZSGÁLÓI KAMARA 25 ÉVE

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara ebben az évben ünnepli megalakulásának 25. évfordulóját. A kamara 2022-es visegrádi konferenciája volt annak a sorozatnak a nyitóeseménye, amelynek keretében az idei és a következő év szeptembere között minden fontosabb kamarai rendezvényen megemlékezünk a 25 éves jubileumról, bezárólag egészen a 2023-as éves konferenciáig. A kamara negyedszázados tevékenységét a teljesség igénye nélkül, egyes elemeket kiemelve tekintem át.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.