Készen állunk-e az IFRS-ek bevezetésére? – Elemzés az oktatás szempontjából

A Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok alkalmazhatóságnak kiterjesztése az egyedi pénzügyi kimutatások­ra kétségkívül mérföldkő a magyar számviteli szabályozásban. Bár az IFRS-ek alkalmazása a konszolidált pénzügyi kimutatások kapcsán már évtizedes múltra tekint vissza, mégis számosságát tekintve mindössze egy maroknyi cég alkalmazhatta a rendszert, és ők is csak a konszolidált pénzügyi kimutatásaikra. Igaz, e cégek nemzetgazdasági súlya igen jelentős volt, mégis az IFRS-szel viszonylag ritkán találkozott a pénzügyi kimutatásokat olvasó.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.