IFRS a mindennapokban

Az előző havi cikkeinkben bemutattuk az IFRS szerint pénzügyi lízingként való mi­nősítés kapcsán a minimális lízingfizetések jelenértékének számítását, valamint bemu­tattuk, hogy a számviteli törvény szerint operatív lízingnek és az IFRS-ben pénzügyi lízingnek minősített ügylet milyen hatással van a két számviteli rendszer szerint össze­állított mérlegre és eredménykimutatásra, a lízingbe vevő esetében.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.