JÓ KEZEKBEN VAN A SZÁMVITEL SZAKMA JÖVŐJE

Beszámoló az egyetemisták számviteli, pénzügyi és adózási versenyéről. November 26-án már harmadik alkalommal rendezték meg a Bosnyák János Nemzeti Emlékversenyt, melynek fővédnöke Varga Mihály pénzügyminiszter, szervezője pedig a Luca Pacioli Egyesület volt. A döntőbe került hét csapatnak egy számviteli, adózási és pénzügyi (vállalatértékelési) kérdéseket tartalmazó esettanulmányt kellett megoldaniuk, valamint megoldásukat bemutatniuk.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.