30 éves az adóhivatal

Az adóhivatal történetében szinte nincs olyan fejezet, amikor ne bővült volna a mindenkori szervezet feladatköre. Ez értelemszerűen állandó átalakítást, fejlesztést tett szükségessé, ezért a három évtizedet átfogó krónikája lényegében egy soha véget nem érő korszerűsítés története. Mindezt ráadásul a gazdaság ugyancsak szünet nélküli változásai is megkövetelték, ahogy az adórendszernek, úgy az adóhivatalnak is követnie kellett a piaci viszonyok átalakulását. A teljesség igénye nélkül tekintettünk vissza az elmúlt 30 év eseményeire.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.