Sportszervezetekkel, azok támogatásával ös­szefüggő adózási szabályok aktuális kérdései

A látvány-csapatsport támogatásának kedvezménye kapcsán az elmúlt időszakban számos változásra került sor. Az adófelajánlás rendszerének bevezetése, a társasági adókulcs változásával kapcsolatos módosítások mellett a legutóbbi jogszabályváltozások a támogatható sportágak körét is kiegészítették, és lehetővé tették a társasági adókedvezmény pénzügyi szervezetek különadójának terhére történő érvényesítését. Cikkünk e témakör utóbbi időszakban felmerülő legaktuálisabb kérdéseivel foglalkozik.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.