PÉNZÜGYI ESZKÖZÖK A NEMZETKÖZI ADÓTERVEZÉSBEN

A tőke és hitel eltérő adózási kezeléséből fakadóan országon belül is széles körben van adótervezésre lehetőség. Ezek azonban volumenüket és módszereiket tekintve is elmaradnak a nemzetközi adótervezési megoldásoktól. Cikkünkben az eltérő adókulcsokat kihasználó egyszerű finanszírozási konstrukcióktól egészen a modern pénzügyi termékeket alkalmazó hibrid adóstruktúrákig bezárólag mutatjuk be ezeket a technikákat.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.