Megszűnik a munkáltatói adómegállapítás

A tavaly indult személyijövedelemadó-bevallás reformja még nem ért véget. A munkáltatói adómegállapítás jogintézményének kivezetése egy újabb lépés az adózók adminisztratív terheinek csökkentése érdekében. A foglalkoztatottaknak még annyi dolguk sincs, mint eddig, hiszen nyilatkozat megtétele nélkül is elkészül az adóbevallási tervezetük. A munkáltatóknak sem kell ezentúl nyilatkoztatni a munkavállalóikat a munkáltató által történő elszámolás lehetőségének választásáról.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.