KÉPVISELETI SZABÁLYOK – AZ ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉS TÜKRÉBEN

Az adóigazgatási eljárásban alkalmazandó képviseleti szabályokat az adóigazgatási rendtartásról szóló 2017. évi CLI. törvény (a továbbiakban: Air.), valamint a további részletszabályokat az adóigazgatási eljárás részletszabályairól szóló 465/2017. (XII. 28.) Korm.-rendelet (a továbbiakban: Adóig.vhr.) írja elő. Az említett jogszabályokon kívül az adóhatóság és az adózó közötti ügyintézés során figyelemmel kell lenni az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény (a továbbiakban: Eüsztv.) elektronikus úton történő ügyintézésre vonatkozó szabályaira is.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.