Gyors és korszerű ellenőrzés: elektronikus kapcsolattartás az adóhatósági ellenőrzésekben

Az elektronikus ügyintézés jogszabályi kereteinek megteremtésével lehetőség nyílik az adóhatósági ellenőrzésben részt vevő felek közötti elektronikus kapcsolattartásra. Cikkünkben a felmerülő kérdések megválaszolására törekszünk oly módon, hogy az elektronikus ügyintézés jogszabályi környezetének ellenőrzésközpontú részletezése mellett kitérünk az elektronikus kapcsolattartás gyakorlatának, kialakult eszközeinek bemutatására is.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.