Elektronikus számla és számlaadatszolgáltatás a nemzetközi gyakorlatban

A digitalizáció világszerte nemcsak a gazdasági élet szereplőinek biztosít újfajta működési környezetet és nyújt számtalan új lehetőséget, hanem a közigazgatási szervek, köztük az adóhatóságok számára is. A különböző informatikai megoldások lehetővé teszik a nagy tömegű adatokhoz, így a számlaadatokhoz való viszonylag könnyű hozzáférést. Az így begyűjtött adatok nemcsak az adóelkerülés elleni fellépést támogatják hatékonyan, hanem értékes információkkal szolgálnak a gazdasági folyamatokról is.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.