Az EU digitális adóztatási csomagja

A digitális gazdaság generálta adóztatási kihívásokra válaszul az Európa Tanács felkérésére az Európai Bizottság irányelvtervezeteket készített. Ezek szakértői vitája az uniós munkacsoportokban már folyik. Cikkünkben a bizottság javaslatainak rövid bemutatásával szeretnénk felhívni a figyelmet a digitális cégek megadóztatásának problémakörére és ismertetni a témában zajló uniós gondolkodás legfontosabb irányait.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.