Az e-ügyintézésről általánosságban

Napjaink elképzelhetetlenek a digitalis világ által kínált lehetőségek nélkül. Ugyanakkor nem csupán arról van szó, hogy minél jobban élvezzük a digitális eszközök által adott lehetőségeket, hanem arról is, hogy ezeket az állami szervek is a közjó, az ügyfeleik szolgálatába állítsák. További fontos hozadék, hogy a lehető legkisebb mértékre szorítsuk a papíralapú kommunikációt, növelve így a hatékonyságot, olcsóbbá téve a közigazgatást.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.