Áttérés kisvállalati adóról társasági adóra

A kisvállalati adónem népszerűsége az elmúlt időszakban jelentősen megnövekedett, az adónem válaszhatóságára vonatkozó értékhatárok is kedvezőbbé váltak. A kisvállalati adó célja a vállalkozások gyarapodásának, beruházásainak folyamatos ösztönzése. Erre is tekintettel érdemes átgondolni, mi a teendő abban az esetben, ha vállalkozás növekedése olyan fázisba érkezik, amikor aktuálissá válik a társasági adó hatálya alá történő visszatérés.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.