A TÁRSASÁGI ADÓT ÉRINTŐ MÓDOSÍTÁSOKKAL KAPCSOLATOS KONCEPCIONÁLIS KÉRDÉSEK

A társasági adózást érintően a 2019. adóévre vonatkozóan hatályba lépő változások sok olyan újdonságot hoznak, amelyek az elmúlt évek változásaival összevetve is kiemelkedő jelentőségűek adószakmai és jogalkotási szempontból is. Az uniós jogharmonizációs kötelezettségek teljesítése mellett a vállalkozások által régóta várt csoportos társaságiadó-alanyiságra vonatkozó szabályok is bevezetésre kerülnek 2019. január 1-jétől. E változások hátterét illetően a következőkre érdemes figyelemmel lenni.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.