A KÖZÖSSÉGEN BELÜLI TERMÉK-ÉRTÉKESÍTÉS ÁFA SZABÁLYAINAK FINOMHANGOLÁSA

Az ECOFIN Tanács 2018 decemberében elfogadta az úgynevezett „Áfa gyors megoldások”-ra vonatkozó javaslatcsomagot (1), melynek célja, hogy a Közösségen belüli termékértékesítések áfa kezelését egyszerűsítse, harmonizálja, a vállalkozások számára könnyebben alkalmazhatóvá tegye. Az elfogadott módosításokat 2020. január 1-jétől kell alkalmazni a tagállamokban. Tekintsük át, hogy pontosan mik is ezek a módosítások.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.