A CSOPORTOS TÁRSASÁGIADÓ-ALANY ADÓZÁSÁVAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK

A társaságiadó-alanyok meghatározott körének 2019. január 1-jétől lehetősége van csoportos társaságiadó-alany létrehozására. A csoportos társaságiadó-alany tagjai nem önállóan állapítják meg a társaságiadó-kötelezettségüket, hanem sajátos szabályok figyelembevételével megállapított, közös társaságiadó-alap alapján. Jelen cikkben egyes, az adóalap-megállapítással és a jogintézmény működésének gyakorlati oldalával kapcsolatos kérdéseket tekintünk át.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.